OM NORDIC PARTNERS

Oberoende rådgivning

Nordic Partners bistår privatpersoner, företag och institutioner med oberoende och långsiktig finansiell rådgivning. Vår modell bygger på att oavsett börsens utveckling alltid generera en positiv absolutavkastning till våra kunder.

Nordic Partners är helt oberoende aktör på marknaden som inte styrs av någon bank eller försäkringsbolag. Detta innebär att du som klient kan känna dig säker på att vår rådgivning alltid är det bästa för dig eftersom vi inte är styrda av någon ägare med särskilda krav på vilka produkter som vi skall föreslå.

Att vi är oberoende betyder även att Nordic Partners har möjlighet att välja de bästa produktleverantörer på marknaden som vi anser vara bäst för just dina behov.

För att kunna ge en kvalitativ rådgivning utvärderar vi ständigt marknadens olika produkter så vi kan erbjuda våra kunder trygga och prisvärda lösningar som genererar positiv absolutavkastning. Att vi är oberoende rådgivare innebär dessutom att alla våra råd baseras på en grundlig opartisk analys.

 

 

 

Sverige: +46 8 559 23 409 Spanien: +34 693 75 70 00 E-Post: info@nordicpartners.eu
Copyright 2012 Nordic Partners - Gibraltar (FSC118B) - Sverige (FI) 11-3660