Oberoende finansiell rådgivning

Nordic Partners erbjuder kvalificerad oberoende finansiell rådgivning med fokus på absolutavkastning till förmögna privatpersoner, företag och institutioner. Detta innebär att vi alltid strävar efter att generera positiv avkastning oberoende av hur aktiemarknaden utvecklas.

Vi på Nordic partners är helt oberoende finansiella rådgivare vilket innebär att vi kan välja de bästa produkterna som finns på marknaden. På så sätt har vi möjlighet att erbjuda dig ett brett spektrum av produkter anpassade efter just dina behov och omständigheter.

Oavsett om du är privatperson, företagare eller en institution är vårt mål alltid att överträffa dina förväntningar. Nordic partners rådgivning medför ingen merkostnad för dig som klient och du kan alltid vara säker på att vi följer upp din situation och ger dig den kontinuitet som du behöver för att uppnå dina mål.

Vi har kontor i Marbella och Stockholm men operera över hela Europa. Kontakta oss om du har några frågor eller är intresserad av ett förutsättningslöst möte:


 

 Sverige: +46 8 559 23 409 Spanien: +34 693 75 70 00 E-Post: info@nordicpartners.eu
Copyright 2012 Nordic Partners - Gibraltar (FSC118B) - Sverige (FI) 11-3660